Geen producten in je winkelmand.

Goed nieuws! Al onze bestellingen worden sinds vorige maand ALTIJD binnen 24 uur verzonden en dat ook nog eens gratis.

Gratis verzending hebben we vanaf het begin van onze website altijd als een eis gesteld. Hoe vervelend is het niet een product te willen bestellen, je eens bent met de prijs die ze ervoor vragen en dan bij het afrekenen erachter komen dat je nog een X geldbedrag moet neerleggen omdat het verzonden moet worden. Nee, daar houden wij ook niet van. Daarom maakt het niet uit of het een telefoon skin, console skin of welk product dan ook, alles wordt gratis naar jouw huis verstuurd.

Maar er is meer! Het heeft even geduurd om het voor elkaar te krijgen maar na een aantal weken tevreden te moeten zijn met ongeveer 4-5 werkdagen levertijd nemen we daar nu geen genoegen meer mee!

Daarom introduceren we sinds deze maand verzending binnen 24 uur! Altijd, ook op zaterdag en zondag. Hoe doen we dat? We verzenden uitsluitend met PostNL en die bezorgen elke dag behalve op zondag en maandag. Dus doordeweeks besteld is morgen of overmorgen in huis!