Geen producten in je winkelmand.

Premium 3M iPhone Skin

Kies je iPhone en creëer je eigen iPhone skin! 

iPhone XS Max

iPhone 8 Plus

iPhone 6s Plus

iPhone 5S & 5SE

iPhone XS

iPhone 8

iPhone 6s

iPhone XR

iPhones 7 Plus

iPhone 6 Plus

iPhone X

iPhones 7

iPhone 6

iPhone Skin

Wat is een skin?

Een skin is een speciaal soort sticker die precies is uitgesneden in de contouren van je telefoon. We hebben een speciale machine die precies jouw iPhone skin uitsnijd zodat het erg gemakkelijk is om de skin op te plakken! Heb je genoeg van je skin? Dan kan je het er gemakkelijk verwijderen zonder dat er lijmresten overblijven. Ook hebben we de meest verschillende kleuren in Nederland, wel 25 verschillende kleuren en prints. Al onze skins zijn van 3M en hetzelfde folie wordt onder andere gebruikt om auto’s mee te wrappen. 

Kwaliteit

Je iPhone skin kan doordat we alleen premium materiaal gebruiken wel 1-2 jaar op je telefoon blijven zitten! Een PaintYourHardware skin is makkelijk aan te brengen en er zullen nooit luchtbellen ontstaan waardoor je telefoon er altijd strak uit ziet!

Garantie 

Wij hebben veel vertrouwen in onze producten en zeker ook in onze iPhone skins. Is het niet gelukt met het installeren of is er iets anders mis gegaan met je telefoon? Maak je geen zorgen! Wij doen niet moeilijk en we sturen je graag een nieuwe op gratis of met een hoge korting! Heb je een probleem met je skin of een vraag over onze producten? Klik dan hier!

iPhone Skin